Personlig Træner København

Optimeret center

Et center sat op til 1:1 personlig træning

Link to: Kostplan

Fleksibilitet og erfaring

Erfarne trænere og fleksible åbningstider

Personlig træner København

Vores center er flyttet til Rødvore – 18 min fra Kbh
Giv det en chance – Læs lidt om os her

Hos Steel Box Cph møder du ikke ”kun” en almindelig personlig træner, der har fået et kort kursus og haft tre klienter at øve sig på – Det ender meget hurtigt i “upersonlig træning” og spild af din tid – Du får ingen viden tilført, du opnår ikke resultater.

Steel Box Cph er noget andet!

Du får hos os adgang til erfarne trænere, der har prøvet det hele på egen krop og ved nøjagtigt hvad du er igennem – De kender de dage i regnen, hvor den der 5 km gå-tur, der er i planen bare IKKE er særlig sjov. De kender også alt til “ihh  altså kylling igen igen igen, er der ikke snart noget andet” og det trivielle i kostplanen, der kan opstå, hvis den ikke opdateres.

Både Birger og Lasse har selv trænet kroppen op fra bunden og gennem årene oplevet perioder med vægtøgning, udfordringer med kondi, store skader og lært af de mange år med træning og et liv.

Du får med andre ord direkte adgang til alt den viden de har indsamlet i løbet af mere end 40 år samlet inden for effektiv træning, kost der virker i synergi og hvordan motivationen holdes i selv de mest belastende situationer.

Du får under et forløb:

  • Indsigt i din krop og hvordan den virker
  • Indsigt i valg af de mest effektive træningsøvelser
  • Skræddersyet kostplan, med både nemme og lækre retter
  • Hjælp til hvordan du selv fortsætter med træningen
  • Indsigt i hvordan din krop effektivt arbejder i synergi med kost og træning
  • Du får med andre ord et mini personlig træner kursus 1:1

Kæmpe viden om kosten og synergien

En ting er hvad der laves 3 gange om ugen i centeret, det er enormt vigtigt, at det er compound øvelser, der aktiverer mange muskelgrupper på én gang – du vil få vist hvordan du korrekt laver de mest effektive øvelser, så du undgår skader fremadrettet.

En helt andet ting er hvad der sker, når du kommer hjem fra træning på de dage du ikke træner – Det er her du hjælper din træning på vej, ved at spise korrekt.

Der skal være synergi mellem træning og kost og derfor får du altid en skræddersyet kostplan, der tager højde for dit mål og hvor langt du er kommet.

Viden inden for ernæring er vital for at kunne hjælpe dig på rette vej og du får her adgang til en viden opbygget overmere end 25 år med træning og kost, hvor du kun får retter og kombinationer over dagen, der både aktiverer din forbrænding og gør dig mæt.

Personlig træner

Vi er specialister inden for personlig træning

Hos os er fleksibilitet vægtet højt. Det betyder, at vi kan skræddersy træningen lige efter dine behov.
Tilmed kan vores træningspas tilpasses alle ugens dage fra mandag-søndag. I vores træning skal der være nok tid til den enkelte – derfor er vores træningshold i små grupper, så alle bliver set og hørt.

Tilmed er det vigtigt for os, at der bliver skabt et fællesskab omkring træningen, og at der er plads til alle uanset alder, niveau og træningserfaring.

Vi møder dig i øjenhøjde -og er klar til at støtte dig igennem hele forløbet.

Personlig træner københavn

Husk også det mentale

En ofte glemt træningsform, som vi underviser i og lægger meget vægt på, er den mentale del , så motivationen plejes og holdes ved lige – En meget vigtig del.

Det kan betyde at man skal bryde nogle små vanemønstre, som kan forhindre en i, at opnå de ønskede resultater. Vi vil være en fast og solid støtte, gennem dit træningsforløb.

Vores erfarne trænere kender til alle udfordringerne fra egen krop og ved nøjagtigt, hvad du kommer til at gennemgå af forandringer og respons fra kroppen.