Personlig træner

Follow a manual added linkLink to: KostplanLink to: Trænere i rødovre

Personlig træner

Hos Steel Box Cph møder du ikke ”bare” en standard personlig træner, der har fået et kursus på 2 uger og et par klienter at øve sig på – Det ender meget hurtigt i upersonlig træning og spild af din tid.

Steel Box Cph er noget andet!

Du få adgang til en af Danmarks mest erfarne trænere, der har prøvet det hele på egen krop og ved nøjagtigt hvad du er igennem.

Både Birger og Lasse har selv trænet kroppen op fra bunden og gennem årene oplevet perioder med vægtøgning, udfordringer med kondi, store skader og lært af de mange år med træning og et liv.

Du får med andre ord direkte adgang til alt den viden de har indsamlet i løbet af mere end 40 år samlet inden for effektiv træning, kost der virker i synergi og hvordan motivationen holdes i selv de mest belastende situationer.

Du får under et forløb:

  • Viden om din krop og hvordan den virker
  • Viden om de mest effektive træningsøvelser
  • Tilpasset kostplan, med både hurtige og velsmagende retter
  • Viden om hvordan du selv fortsætte med progressiv træning
  • Viden om hvordan din krop bedst arbejder i synergi med kost og træning
  • Du får med andre ord et personlig træner kursus 1:1

Kæmpe viden om kosten og synergien

En ting er hvad der laves 3 gange om ugen i centeret, det er enormt vigtigt, at det er compound øvelser, der aktiverer mange muskelgrupper på én gang – du vil få vist hvordan du korrekt laver de mest effektive øvelser, så du undgår skader fremadrettet.

En helt andet ting er hvad der sker, når du kommer hjem fra træning på de dage du ikke træner – Det er her du hjælper din træning på vej, ved at spise korrekt.

Der skal være synergi mellem træning og kost og derfor får du altid en skræddersyet kostplan, der tager højde for dit mål og hvor langt du er kommet.

Viden inden for ernæring er vital for at kunne hjælpe dig på rette vej og du får her adgang til en viden opbygget overmere end 25 år med træning og kost, hvor du kun får retter og kombinationer over dagen, der både aktiverer din forbrænding og gør dig mæt.

personlig træning rødovre

Vi er specialister inden for personlig træning

Hos os er fleksibilitet vægtet højt. Det betyder, at vi kan skræddersy træningen lige efter dine behov.
Tilmed kan vores træningspas tilpasses alle ugens dage fra mandag-søndag. I vores træning skal der være nok tid til den enkelte – derfor er vores træningshold i små grupper, så alle bliver set og hørt.

Tilmed er det vigtigt for os, at der bliver skabt et fællesskab omkring træningen, og at der er plads til alle uanset alder, niveau og træningserfaring.

Vi møder dig i øjenhøjde -og er klar til at støtte dig igennem hele forløbet.

Personlig træner Birger

Husk også det mentale

En ofte glemt træningsform, som vi underviser i, og lægger meget vægt på, er den mentale del , så motivationen plejes og holdes ved lige.

Det kan betyde at man skal bryde nogle små vanemønstre, som kan forhindre en i at opnå de ønskede resultater. Vi vil være en fast og solid støtte, gennem din træningsrejse.

Vores erfarne trænere kender til alle udfordringerne fra egen krop og ved nøjagtigt, hvad du kommer til at gennemgå af forandringer og respons fra kroppen.