Follow a manual added linkFollow a manual added linkLink to: Trænere i rødovre

Træn funktionel træning hos Steel Box Cph

Et center dedikeret -og specielt udviklet til effektiv funktionel træning med hardcore setups, der giver udfordringer og hår på brystet – Steel Box Cph har de perfekte rammer til at opnå de helt rigtige resultater.

Vi vil være det bedste center inden for funktionel træning overhovedet -og det kræver vi går til den med det helt rigtige udstyr, masser af nye udfordringer og øvelser, der både gør det spændende, aldeles hårdt og skide sjovt .

Under træningen møder I Birger, der har over 25 års erfaring inden for styrketræning og personlig træning – han er et velkendt ansigt på scenerne og også en af dem der vinder.

Alt hans erfaring får I med, når FT  holdene stryger af sted i centeret.

Personlig træning

Vi er specialister inden for funktionel træning

Mentalitet:
Under en træning hos Steel Box Cph arbejder vi ligeså meget med din mentale rejse som din fysiske. Sammen sørger vi for, at din motivation plejes og holdes ved lige, således at du holder gejsten fra den indledende samtale til du når helt i mål.

Fællesskab og nærvær:
Uanset om du vil træne på et hold eller 1-1, skal alle føle sig velkommen hos os. Derfor prioriteres fællesskabet omkring træningen altid højt – der er plads til alle uanset niveau og træningserfaring.

Træningsdosering:
Vi skræddersyer altid træningen efter dagsformen. Det betyder, at føler du dig træt eller udmattet til en af dine trænings sessioner, så tilpasser vi træningen derefter.
Du kan altid selv styre om du tage 12 sets eller 6, det er dig der bestemmer – Vi sætter kun rammerne

Cross Fit trænere

Erfarne trænere

“Jeg har trænet i næsten 25 år, hovedsageligt med vægte i forskellige kategorier. Men da alle former for sport bringer mig glæde, har jeg udover mine placeringer inden for bodybuilding, også opnået placeringer inden for andre sportsgrene. bl.a. crossfit og karate”

Læs mere om Birger under trænere

“Lasse har de sidste 5 år haft særlig interesse for Funktionel Træning, som han træner 2 – 3 timer om dagen, stort set hele ugen.”

Læs mere om Lasse under trænere