Steel Box Cph

Link to: Personlig trænerLink to: Funktionel træningLink to: Trænere i rødovre

Om Steel Box Cph

Steel Box Cph er navnet på vores træningscenter – eller træningsboks – i Rødovre, som ligger 18 min fra Rådhuspladsen. Hos Steel Box Cph er der fokus på den funktionelle træning.

Funktionel træning er bygget på den filosofi, at kroppen er lavet til at bevæge sig. Det betyder, rent praktisk, at vi i træningen lægger fokus på at gå, klatre, løfte og balancere.

Vi arbejder med kroppens naturlige bevægelsesmønstre. Du skal derfor ikke rundt på en masse træningsmaskiner, som du vil se i normale fitnesscentre.

Værdien af en funktionel træning er veldokumenteret, og bliver benyttet i fysioterapien til genoptræning af patienter. Det betyder også, at alle kan være med til funktionel træning – uanset niveau. Så lige meget hvad dit udgangspunkt er, er der plads til alle i Steel Boxen Cph.

Træningscenter i Rødovre

Vores værdisæt

Funktionel træning

Vi arbejder med de naturlige bevægelsesmønstre. Her kommer vi til at sætte kroppen i bevægelse og bruge kroppen, som den er skabt fra naturens side.

Kun for klienter

Steel Box Cph’s mission er at skabe et sted hvor man kan møde op og svede! Boxen er kun for klienter, og du kan derfor altid være sikker på at der er plads og omgivet at folk der tager træningen seriøst.

Nærværende personlig træner

Vores trænere vil være en fast og solid støtte igennem hele dit forløb. Vi har stort fokus på at der bliver dannet et fællesskab omkring træningen, og at du er glad og motiveret hele vejen igennem.