Kostplan

Mere end 25 års erfaring

Konkurrencer, personlig træning m.m.

Kostplanen

Kostplanen der gør forskellen – Bestil her

Link to: Personlig træner

Kostplan

Når du ønsker at at transformere din krop, er kosten enormt vigtig. Vægttab er et godt eksempel, her er 80% af årsagen til succes det som sker med din kost og de sidste 20% det hårde arbejde i centeret.

Det lyder helt fuldstændigt forkert, men kroppen reagerer langt kraftigere på ændringer i kosten kontra ændringer i den måde du bruger den på.

Balanceret kostplan

Langt de fleste som bliver klienter hos Steel Box Cph ønsker enten at tabe en masse fedt eller at opbygge muskelmasse.

Det er to vidt forskellige ting som ikke kan forenes – Enten det ene eller det andet.

Du kan ikke tabe i vægt og opbygge muskler på samme tid, du kan naturligvis godt i løbet af en længere periode opnå at gå ned i vægt og opbygge muskler, men det skal gøres i særskilte og adskilte perioder for det virker effektivt.

Vil du gerne opnå et vægttab på 10 kilo over 10 uger, ja så vil din kostplan se helt anderledes ud end hvis dit mål er 5 kilo ekstra muskelmasse.

Hos Steel Box Cph laver vi en skræddersyet kostplan til dig, som både tager hensyn til hvordan din grundlæggende form er og hvad du ønsker at opnår under forløbet.

Masser af vejledning og gode tips

Kostplanen kan være svært at overholde, der kan være retter du ikke bryder dig ret meget om og der kan være dage hvor du virkelig får lyst til noget sukkerholdigt / fedtholdigt.

Det er helt naturligt og det er vi naturligvis godt klar over, derfor sørger vi får du får masser af gode tips til hvordan du kan ændrer i den kostplan vi har lavet, så du kan tilpasse den de dage, hvor du ikke gider tage planen 100%.

Masser af ingredienser kan udskiftes uden de betyder flere kalorier – det betyder bare en anden smag som kan være nok til at spice dagen op og alligevel klare planen.

Kostplan

Kostplan og personlig træning

Birger laver din kostplan

Med mere end 25 års erfaring inden for styrketræning, konkurrencer og bodybuilding samt 12 år som personlig træner, har Birger meget stor erfaring i hvordan kroppen bruger den kost, den får i kombination med træningen.

Han ved nøjagtigt hvordan en effektiv kostplan sammensættes ud fra dine mål og ønsker.