Bedste personlig træne rHerlev

Personlig

træner Herlev

Personlig træner

Hos Steel Box CPH tilbyder vi en anderledes type af personlig træning. Her kan vi nemlig tilbyde lige fra 1-1 træning, undervisning af mindre hold, træning  af par og familie. Det hele forgår i vores helt eget center i Rødovre (vi er netop flyttet fra Herlev).

Kostplanlægning

Motion og korrekt kost går hånd i hånd. Uden den rigtige samsætning af kosten, virker kroppen ikke effektivt. Vi tilbyder personlige kostplaner som en del af den pakke du får hos os.
Den er med til at sikre, at du når de mål og ønsker du har får indsigt i sund nærende kost.

Fleksibilitet

Det hele tilpasses dine ønsker. Træningen kan ligges på alle ugens dage, da vi ved det er vigtigt træningen kan indpasses i dit liv.

Hvem Steel Box CPH?

Steel BOX Cph har tilbud inden for træning som få andre. Vi er specialiseret inden for 1:1 personlig træning, samt træning af mindre grupper og teams (max 5 pers.)

Hos os får du den opmærksomhed, der er nødvendig for at udvikle dig progressivt og hele tiden opnå nye resultater.

I vores eget træningscenter i Rødovre slipper du for at vente ved maskinerne eller dømmende blikke, vi er der stort set alene hver gang og der er masser af plads.

Tilgangen til træningen er holistisk og omfavner hele mennesket, ikke kun træningen, men også kosten og det mentale.

Vi skræddersyer gerne både kostplan i kombination med træningsplanen og kan hjælpe dig med resultater uanset om dit mål er øget muskelmasse, mere styrke, laver fedtprocent, eller bare og meget vigtigt – en mere sund krop.

 

Fitnesscenter Herlev
Fitness træner Herlev

Om Vores team

Steel Box CPH er grundlagt af Birger Hjelsborg.
Gennem hele hans liv, har træning og motion altid været en stor passion, som gennem hans karriere har høstet ham en lang liste af præmier og coaching certificeringer.

I mere end 25 år har Birger trænet på professionelt plan, hvor han bl.a. har opnået gode resultater og udmærkelser inden for bodybuilding og crossfit.

I dag har Birger mere end 8 års erfaring som personlig træner og kostvejleder

Et træningsforløb hos SteelBoxcph, er et forløb med personlig træning hvor du mødes der hvor du er nu -og hjælp til at komme derhen hvor du ønsker med de bedste mulige værktøjer og den mest effektive sammensætning af træning og kost.

Personlig træner Herlev

Priser

Services

Kostplanlægning

Træn

Motiver

Personlig træningsplan

Vores tilgang

Mentalitet: I et træningsforløb hos Steel Box CPH arbejder vi ligeså meget med din mentale rejse som din fysiske. Sammen sørger vi for, at din motivation plejes og holdes ved lige, således at du holder gejsten fra den indledende samtale til du når i mål.

Fællesskab og nærvær: Uanset om du vil træne på et hold eller 1-1, skal alle føle sig velkommen hos os. Derfor prioriteres fællesskabet omkring træningen altid højt – der er plads til alle uanset niveau og træningserfaring.

Træningsdosering: Vi skræddersyer altid træningen efter dagsformen. Det betyder, at føler du dig træt eller udmattet til en af dine trænings sessioner, så tilpasser vi træningen derefter.

Træningscenter i Herlev

Kundeudtalelser

Det SteelBox kan er at gøre træning sjov og hele tiden tilpasse det til hvor jeg er både mentalt og fysisk. På 7 mdr tabte jeg 28 kg og fik humør og gnisten tilbage. Det kan jeg aldrig takke ham nok for. Kærligheden jeg har til træning nu troede jeg virkelig aldrig jeg ville få, men den er kommet for at blive.

 
Tak SteelBox
Mille og mor til 2

Hos SteelBox bliver både form og humør bedre!

Et forløb hos SteelBox kan man kun få det bedre af. Der er styr på øvelser og programmer afstemt efter niveau, så man bliver presset tilpas. Jeg er ikke den vilde træningsentusiast, men Birger kan holde én til ilden, og der er ingen tvivl om, at han kan hjælpe alle uanset niveau. Udover det er Birger en gut med er positivt humør, der smitter, hvilket er et kæmpe plus, når man er ved at brække sig over burpees mm.🤠

Det hele pakket ind i de helt rigtige træningsrammer tæt på Kbh.

Henrik Wassard