Personlig Træning

Optimeret center

Et center sat op til 1:1 personlig træning

Kostplan

Kostplanen er altid en del af personlig træning

Fleksibilitet og erfaring

Erfarne trænere og fleksible åbningstider

Personlig Træning

Hvad kan du opnå ved et samarbejde med en professionel personlig træner?
Det er lidt forskelligt hvordan en personlig træner er uddannet i Danmark, da flere skoler og centre udbyder et forløb – ofte er det et forholdsvist kort forløb, hvor de teoretiske områder mht fysikken læres f.eks. hvordan kroppen reagerer på sukker og hvad der sker i kroppen, når proteiner nedbrydes.

Uddannelsen giver med andre ord en grundlæggende teoretisk forståelse, som trænere kombinerer med egne oplevelser på kroppen og forløb med klienter.

Det er derfor meget vigtigt, at du får dig en personlig træner med mange års erfaring og masser af klienter gennem centeret.

Des mere erfaren, des bedre kan trænere tilrettelægge trænings – og kostplan til dig, så du opnår dine mål.

Personlig træner bør vælges efter ønsket mål

Her hos Steel Box Cph kan vi f.eks. tilbyde en personlig træner med erfaring inden for bodybuilding, hvilket er usædvanligt og giver mulighed for at du kan få en træner, der f.eks. kan hjælpe dig op til bikinifitness eller mere hardcore bodybuilding konkurrencer.

Men vi har også trænere, der selv har haft vægtøgning inde på rygraden og kender udfordringen med at tabe store vægt igen – Mange års liv med voldsom overvægt og hvordan det skal tages i etaper, så motivationen holdes oppe og resultaterne inden for rækkevidde.

En personlig træner bør med andre ord udvælges ud fra hvad din udfordring er, vil du tabe dig voldsomt, så er det ikke sikkert en ekspert i løb er den bedste, måske heller ikke lige en hardcore bodybuilder, men nok nærmere en, der har været der selv.

Når du henvender dig hos Steel Box Cph, så har du måske allerede læst om vores trænere og dannet dig en forventning til hvilken der nok vil passe bedst.

Vi kan jo ikke skrive alt om hver træner og derfor vil der ligge meget mere bag hver træner end den korte tekst vi kan vise og derfor vil du måske også blive overrasket over at det f.eks. er Birger der ringer til dig og forslår et vægttabsforløb.

Her er det igen erfaringen hos den enkelte træner som vægtets kontra dine ønsker.

Vi kan hjælpe dig med det mest effektive forløb til:

  • Effektivt og stadigvæk sundt vægttab
  • Opbygning af muskelmasse
  • Opbygning Full body balanceret styrke og smidighed
  • Gøre dig klar til politiprøven
  • Smide de sidste hårdnakkede 3 kilo
  • Lærer dig nye effektive øvelser
  • Motiverer dig med spændende og anderledes træning

Dine resultater er vigtige for os

Som personlig træner er det vigtigste, at klienten føler sig tryg og i gode hænder – og at der under forløbet er en positiv fremdrift mod det ønskede mål.

Alt efter hvor du er i dag tilpasses forløbet. Det kan være en stor succes for én at komme til træning hver uge og egentlig bare at komme afsted til træning, her er resultaterne måske ikke så vigtigt, det er mere vigtigt at komme afsted og komme ind i en god rytme med træning 2 -3 gange om ugen.

For andre er målet at tabe 30 kilo på 6 måneder, og der skal der ikke kun mødes op, der skal også trænes hjemme mellem hvert træningspas.

For træneren er det vigtigt, at I sammen får afmålt forventninger til forløbet, så den rigtige træningsplan og kostplan kan sætte sammen over det antal uger i er sammen.

Nogen gange opnås de ønskede kilo måske ikke helt, men for træneren er det alligevel en kæmpe succes, hvis du har fået viden og input til at fortsætte selv fremadrettet – så skal du nok nå målet selv.

Hos Steel Box Cph er det meget vigtigt for os, at du opnår viden og indsigt i, hvad det er der påvirker din krop og hvordan du selv kan komme videre efter vores forløb sammen – Vi vil skabe klienter, der er klar til at stå på egne ben efter et forløb.

Personlig træner

Vi er specialister inden for Personlig træning

Hos os er fleksibilitet vægtet højt. Det betyder, at vi kan skræddersy træningen lige efter dine behov.
Tilmed kan vores træningspas tilpasses alle ugens dage fra mandag-søndag. I vores træning skal der være nok tid til den enkelte – derfor er vores træningshold i små grupper, så alle bliver set og hørt.

Tilmed er det vigtigt for os, at der bliver skabt et fællesskab omkring træningen, og at der er plads til alle uanset alder, niveau og træningserfaring.

Vi møder dig i øjenhøjde -og er klar til at støtte dig igennem hele forløbet.

Personlig træner Birger

Mød en træner – Birger Hjelsborg

Et forløb med personlig træning hos mig tager altid udgangspunkt i dig og dine mål. Uanset hvad dine drømme er, vil jeg vil være din solide støtte hele vejen igennem.

Jeg planlægger altid din træning efter dine ønsker og kalender, og tilpasser træningen til din dagsform. Så er du garanteret en god træning – hver gang.