HOLD

Link to: Personlig trænerLink to: Funktionel træningLink to: Trænere i rødovre

Hold

Klik på “Tilmelding”  og find det hold du gerne vil tilmeldes i vores holdplan

Endurance

High intensity pays off” er mottoet for endurance. Holdet er for dig som elsker at få pulsen op. Ønsker du at forbedre dig inden for cardio- og udholdenhedstræning, så er endurance holdet lige noget for dig. Fokus er på konditionstræning, kropøvelser, kettlebells og dumbells.

En times træning hvor fokus er på at få pulsen op og have det sjovt. Du kan forvente længere workouts (20+ min) eller flere korte workouts. Instruktøren vil tage holdet gennem en grundig gennemgang af alle øvelserne, og sikre at alle er godt varmet op inden i bliver kastet ud i et hårdt program med en høj puls. Alle kan deltage, da der ikke arbejdes på avancerede tekniske skills eller tunge løft.

Max 16 personer på holdet

WOD

WOD er en forkortelse for Workout of the Day. Hver dag er der en ny WOD, så du hele tiden får variation i din træning.

Typisk vil WOD bestå af en vægtløftnings, skill eller styrkedel efterfulgt af selve workout’en som kan variere i intensitet. Instruktøren vil tage holdet gennem en grundig gennemgang af alle øvelserne, og sikre at alle er godt varmet op inden i bliver kastet ud i dagens program. Instruktøren vil også gennemgå skaleringsmuligheder så alle føler sig trygge og klar.

Max 16 personer på holdet

Sweat & Mobility

Dette hold byder på hele 2 dele, en del hvor fokus er på udstræk, balance og forøgelse af din kropsbevidsthed. Og den anden del hvor der bliver svedt igennem, her er tempoet højt og øvelserne er ikke avancerede. Det betyder at alle kan være med, da man selv sætter tempoet og øvelserne er hverken tunge eller komplicerede.

Timen er som sagt bygget op af flere dele: mobilitet, opvarmning og en eller flere workouts. Man kan altså både blive budt på en lang udholdenheds workout, eller flere korte workouts hvor pulsen hurtigt skal op og ned igen.

Max 16 personer på holdet

Familie WOD

Holdet for hele familien, store som små. Denne time står i familiens tegn, og det plejer at være en fest. I løbet af timen vil der være forskellige små workouts, lege og konkurrencer som alle synes er sjove.

Vi anbefaler at dit barn er minimum 4 år, for at få noget ud af holdet. Til gengæld kan du som medlem medbringe alle de unger du har lyst til. Det er børnene der sætter dagens agenda for intensiteten.

Max 8 personer på holdet

Intro hold

Holdet er for dig som ikke har prøvet crossfit eller funktionel træning før. På holdet bliver i introduceret for forskellige øvelser som bliver brugt på de andre hold. Fokus er på at give dig en smag for at det at dyrke crossfit/funktionel træning er sjovt og udfordrende.

Instruktøren vil tage jer igennem dagens øvelser og give en grundig gennemgang af teknikker og bevægelser.

Max 8 personer på holdet

Small group

Dette hold består af en lille gruppe på max 6 personer, hvor fokus på individet er større end på de almindelige hold hvor der typisk er 8-14 personer. Holdet er for dem som ikke ønsker at få individuel personlig træning men ønsker at få en mere skræddersyet tilpasset træning sammen med andre på samme niveau, med mulighed for at skabe venskaber.

Instruktøren vil fokusere på de enkelte personers behov og sikre at alle får en grundig gennemgang af de øvelser og bevægelser som personerne ønsker at blive bedre eller stærkere til.

Max 6 personer på holdet

Senior

Holdet er for de modne herre og kvinder (+50 år). Er du træt af de unge mennesker i træningscenteret og ønsker at træne med ligesindede, så er dette hold lige noget for dig. Fokus på holdet er bevægelighed, kondition, mobilitet og styrke.

Har du et problem med ryggen, skuldrene eller knæene, så vil instruktøren tage højde for dette og sikre at øvelserne bliver tilpasset dine skavanker uden at gå på kompromis med kvaliteten af din træning. Du kan altså stadig få høj puls og meget ud af din træning på trods af leddene knager.

Max 8 personer på holdet

VL

Vægtløftning er holdet hvor vi arbejder med de to klassiske løft fra olympisk vægtløftning, nemlig snatch og clean & jerk.

Vi arbejder med teknik og med god teknik kommer der også gradvis flere kilo på stangen.

Vi slutter altid af med noget barbell cycling, hvor vi skruer op for intensiteten og helt ned for kiloene.

Holdet er for alle, der gerne vil blive bedre og bruge en time på at nørde og fordybe sig.