Let’s get
moving!

Hos os er fleksibilitet vægtet højt. Det betyder, at vi kan skræddersy træningen lige efter dine behov.
Tilmed kan vores træningspas tilpasses alle ugens dage fra mandag-søndag. I vores træning skal der være nok tid til den enkelte – derfor er vores træningshold i små grupper, så alle bliver set og hørt.

Tilmed er det vigtigt for os, at der bliver skabt et fællesskab omkring træningen, og at der er plads til alle uanset alder, niveau og træningserfaring.

Vi møder dig i øjenhøjde -og er klar til at støtte dig igennem hele forløbet.

Personlig træning

Hvis man skal opnå gode resultater, hænger kost og træning sammen. Derfor tilbyder vi også en skræddersyet kostplan. Ligesom med din træning, tilpasses din kost sig alt efter om du f.eks. vil opbygge muskelmasse, sænke din fedtprocent eller forbedre konditionen. Så alt afhænger af dig og dit mål.

Træning af par & hold

Vi tilbyder træning til både par og grupper. Vi holder os altid på MAX 5 pr. team, da det giver de bedste resultater. At træne sammen gør meget for motivationen. Derfor kan det være en fordel at få sin kæreste, familie -eller bedste ven med på idéen om en træningsplan. Så bliver det lettere at holde hinanden op igennem hele træningsforløbet!

En kostplan skræddersyet til dig

Når din kostplan skal sammensættes, gør vi det i fællesskab. Mange har den fordom at en kostplan kun består af kedelige havregryn og bønner. Men kostplanen bliver skræddersyet til at indeholde det mad du kan lide og som passer ind i din hverdag. Det vigtigste med en kostplan er, at du får struktur på måltiderne og du får de rette mængder kulhydrater, fedt og protein.

Husk også den mentale sundhed

En ofte glemt træningsform, som vi underviser i, og lægger meget vægt på, er den mentale del , så motivationen plejes og holdes ved lige .Det kan betyde at man skal bryde nogle små vanemønstre, som kan forhindre en i at opnå de ønskede resultater. Vi vil være en fast og solid støtte, gennem din træningsrejse.

Hvad får du

Træningsmuligheder

1-1 træning, små grupper
familie træning og par træning.

Kostplanlægning

Træning og kost går hånd i hånd. Uden den rigtige benzin kører bilen ikke! Vi tilbyder skræddersyet kostplanlægning, som hjælper dig med at komme i mål uden, at gå på kompromis med smag og mad du godt kan lide.

Fleksibilitet

Vi skræddersyer alt efter dine behov. Vi har mulighed for at planlægge træning alle ugens dage mandag til søndag.

Let's
GO

Kontakt Steel Box CPH

Send besked