Personlig træner Vanløse

Optimeret center

Et center sat op til 1:1 personlig træning

Kostplan

Kostplanen er altid en del af personlig træning

Fleksibilitet og erfaring

Erfarne trænere og fleksible åbningstider

Personlig træner nær Vanløse

Hos Steel Box Cph møder du ikke ”kun” en almindelig personlig træner, der har fået et kursus på 3 uger og lidt klienter at teste på – Det ender meget hurtigt i oplevelsen af en upersonlig træner og spild af din tid.

Steel Box Cph er dedikerede

Du få adgang til nogle af Danmarks mest erfarne trænere, der har prøvet det hele mange mange gange med stor succes og med mange andre, der har haft nøjagtigt de samme udfordringer som du står med.

Forstil dig hvor meget viden en træner indsamler over kun 10 år med nye klienter hver måned. Der har måske været 70 som gerne ville have større muskler, 300 der gerne vil tabe sig -og 100 der gerne ville af med de sidste genstridige sidste 5 kilo.

Det giver en meget dyb viden om, hvordan udfordringerne lettest og mest effektivt løses – Hvordan kosten skal kombineres med særlige øvelser, der er mere effektive kontra standard øvelser.

Du får med andre ord direkte adgang til alt den viden de har indsamlet i løbet af mere end 40 år samlet inden for effektiv træning, kost der virker i synergi og hvordan motivationen holdes i selv de mest udfordrende perioder.

Personlig træner vanløse

Vi er specialister inden for Personlig træning

Hos os er fleksibilitet vægtet højt. Det betyder, at vi kan skræddersy træningen lige efter dine behov.
Tilmed kan vores træningspas tilpasses alle ugens dage fra mandag-søndag. I vores træning skal der være nok tid til den enkelte – derfor er vores træningshold i små grupper, så alle bliver set og hørt.

Tilmed er det vigtigt for os, at der bliver skabt et fællesskab omkring træningen, og at der er plads til alle uanset alder, niveau og træningserfaring.

Vi møder dig i øjenhøjde -og er klar til at støtte dig igennem hele forløbet.

Personlig træning Vanløse

Husk psyken er vigtig!

Når du træner med en personlig træner hos Steel Box CPH vil det ikke kun være fysikken, der bliver udfordret. Vi vil gennem forløbet give dig nye vaner og forklare dig, hvordan du selv kan modstå fristelser, bedre kan motiverer dig selv og holder moralen høj

Vores erfarne trænere kender til alle udfordringerne fra egen krop og ved nøjagtigt, hvad du kommer til at gennemgå af forandringer og respons fra kroppen.