Personlig træner København

Personlig

Træner Skovlunde

Træning kbh

Personlig træner

Steel Box CPH er en ny form for personlig træning, hvor vi sammen går langt mere i dybden med hele mennesket -og underviser i eget specialopsat træningscenter med 1:1 sessioner.
Vi tilbyder også par-træning, familietræning og små hold, hvor vi kender hinanden.

Fitness kbh

Kostplan

Korrekt kostvejledning er nødvendigt for at opnå effektive resultater i træningscenteret.
Om du ønsker at tabe fedt, opbygge muskelmasse eller mere styrke, ja så er kosten vital for at komme i mål.
Derfor er en skræddersyet kostplan en del af pakkerne hos Steel Box CPH.

Styrketræning kbh

Vi er fleksible

Hele dit forløb bliver skræddersyet til dig og dine behov. Træningen ligger vi på de dage du bedst har tiden og det kan være alle ugens dage.

Hvem er Steel Box CPH?

Hos Steel Box CPH har vi en anderledes tilgang til personlig træning – en tilgang du kun finder ganske få andre steder i Danmark.
Vi går All-in og har eget center særligt indrettet til effektiv 1:1 træning, hvor du ikke bliver forstyrret af 30 andre motionister eller skal ændrer i rytmen fordi alt er optaget.

Her er der fokus på dig og din træning, det giver langt mere effektiv træning og bedre resultater.
Vi har en holistisk tilgang til træningen og ved kost og styrketræning ikke er nok, hele mennesket skal være med – Vi ser derfor også på de udfordringer, der tidligere har forhindret dig i at nå dine mål.

 

København
Personlig træning København

Vores Team

Birger Hjelsborg er grundlæggeren af Steel Box CPH, han har hele livet haft træning og motion som sin store passion – En passion der har affødt en lang liste af certificater og titler inden for bl.a. styrketræning.

Med mere end 8 års praktisk erfaring som professionel personlig træner, har Birger høstet værdifuld erfaring fra mange mange forskellige klienter med en bred vifte af ønsker og mål.

Om du ønsker at blive sundere, tabe dig, øge styrke eller muskelmasse, så kender Birger den mest effektive vej, de mest effektive øvelser i kombination med den mest korrekte kostsammensætning.

Alle personlige trænere hos SteelBoxCph arbejder ud fra de erfaringer Birger har opnået gennem de sidste 25 år og du vil få samme træningsforløb sammen med en af de ansatte trænere vs  Birger.

Alt den viden han har opnået om kost, særlige typer af øvelser og hvordan kroppen reagerer i synergi, det vil du få ligegyldigt hvem du tilkobles i teamet hops Steelboxcph.

Og du kan være ganske rolig, Birger er med ind over alle kostplaner og træningsplaner, så han kan garanterer topkvalitet for ALLE klienter

 

Personlig træner KBH
instruktør til træning i kbh

Priser

Services

Kostplanlægning

træner styrketræning
Træn
Motiver

Personlig træningsplan

Vores tilgang

Mentalitet: Hos Steel Box CPH arbejder vi ligeså meget med din mentale rejse som din fysiske under hele træningsforløbet. Vi sørger for sammen, at din motivation plejes og holdes ved lige, så du holder gejsten fra første træningstime til du når dit mål.
Fællesskab og nærvær: Om du ønsker 1:1 træning eller på lille hold, er alle velkommen hos os og det er vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas i centeret.
Fællesskab prioriteres højt og der er plads til alle uanset niveau, ønsker og mål.
Træningsdosering: Træningen bliver skræddersyet efter din nuværende form – Føler du dig uoplagt, træt og udmattet til en time, så tilpasser vi træningen efter det.
personlig træningscenter i København C

Udtalelser fra kunder

Let's
GO

Kontakt Steel Box CPH

Send besked