Personlig træner Gladsaxe

Optimeret center

Et center sat op til 1:1 personlig træning

Kostplan

Kostplanen er altid en del af personlig træning

Fleksibilitet og erfaring

Erfarne trænere og fleksible åbningstider

Personlig træner i Gladsaxe hos Birger

Mit navn er Birger Hejlsborg og jeg er en nærværende personlig træner, som møder mine klienter i øjenhøjde og skræddersyer alle forløb ud fra den enkeltes drømme, mål og udfordringer. Med 25 års erfaring under bæltet og udmærkelser inden for b.la. styrketræning, crossfit og bodybuilding, er jeg en alsidig personlig træner med bred erfaring indenfor en lang række træningsdiscipliner.

Du vil derfor kunne forvente en træning, der er skræddersyet til at udfordre dig, så du når dine mål – samtidig med at vi sørger for, du synes træningen er sjov og spændende.

Et forløb hos mig tager altid udgangspunkt i dig og dine mål. Uanset hvad dine drømme er, vil jeg vil være din solide støtte hele vejen igennem.

Jeg planlægger altid din træning efter dine ønsker og kalender, og tilpasser træningen til din dagsform. Så er du garanteret en god træning – hver gang.

Personlig træner Birger

Vi er specialister inden for personlig træning

Tag en cykeltur fra Gladsaxe og kom opvarmet frem til 1:1 personlig træning med Birger

Hos os er fleksibilitet vægtet højt. Det betyder, at vi kan skræddersy træningen lige efter dine behov.
Tilmed kan vores træningspas tilpasses alle ugens dage fra mandag-søndag. I vores træning skal der være nok tid til den enkelte – derfor er vores træningshold i små grupper, så alle bliver set og hørt.

Tilmed er det vigtigt for os, at der bliver skabt et fællesskab omkring træningen, og at der er plads til alle uanset alder, niveau og træningserfaring.

Vi møder dig i øjenhøjde -og er klar til at støtte dig igennem hele forløbet.

Personlig træning Gladsaxe

Kostplan inkluderet

Hvis man skal opnå gode resultater, hænger kost og træning sammen. Derfor tilbyder vi også en skræddersyet kostplan.

Ligesom med din træning, tilpasses din kost sig alt efter om du f.eks. vil opbygge muskelmasse, sænke din fedtprocent eller forbedre konditionen. Så alt afhænger af dig og dit mål.

“Mange vælger at køre de 8 minutter ekstra fra Gladsaxe til Rødover for at få Birger som personlig træner”