Personlig træner Brønshøj

Optimeret center

Et center sat op til 1:1 personlig træning

Kostplan

Kostplanen er altid en del af personlig træning

Fleksibilitet og erfaring

Erfarne trænere og fleksible åbningstider

Personlig træner Brønshøj

Hos Steel Box Cph møder du kun veluddannede personlige trænere med meget lang erfaring og masser af glade tidligere klienter. Her er det ikke en 22 årig veltrimmet skønhed, der aldrig har prøvet at smide 20 kilo du møder – Det er trænere med livserfaring, der selv har været der.

Steel Box Cph er noget andet!

Du få adgang til nogle af Danmarks mest erfarne trænere, der har prøvet det hele på egen krop og ved nøjagtigt hvad du er igennem.

Både Birger og Lasse har selv trænet kroppen op fra bunden og gennem årene oplevet perioder med vægtøgning, udfordringer med kondi, store skader og lært af de mange år med træning og et liv.

Du får med andre ord direkte adgang til alt den viden de har indsamlet i løbet af mere end 40 år samlet inden for effektiv træning, kost der virker i synergi og hvordan motivationen holdes i selv de mest belastende situationer.

Personlig træner Brønshøj

Vi er specialister inden for personlig træning

Hos os er fleksibilitet vægtet højt. Det betyder, at vi kan skræddersy træningen lige efter dine behov.
Tilmed kan vores træningspas tilpasses alle ugens dage fra mandag-søndag. I vores træning skal der være nok tid til den enkelte – derfor er vores træningshold i små grupper, så alle bliver set og hørt.

Tilmed er det vigtigt for os, at der bliver skabt et fællesskab omkring træningen, og at der er plads til alle uanset alder, niveau og træningserfaring.

Vi møder dig i øjenhøjde -og er klar til at støtte dig igennem hele forløbet.

Personlig træning i Brønshøj

Husk også det mentale

En ofte glemt træningsform, som vi underviser i, og lægger meget vægt på, er den mentale del , så motivationen plejes og holdes ved lige.

Det kan betyde at man skal bryde nogle små vanemønstre, som kan forhindre en i at opnå de ønskede resultater. Vi vil være en fast og solid støtte, gennem din træningsrejse.

Vores erfarne trænere kender til alle udfordringerne fra egen krop og ved nøjagtigt, hvad du kommer til at gennemgå af forandringer og respons fra kroppen.