personlig træner Ballerup

Personlig

Træner Ballerup

Træning kbh

Personlig træner

Steel Box CPH tilbyder et anderledes forløb med personlig træning ( i Herlev nær Ballerup) hvor vi  går helt ind til benet og finder årsagen til udfordringerne.
Vi ser på hele mennesket, du skal både lærer at træne med de mest effektive træningsøvelser, kosten skal tilpasses og du skal genvinde motivation og lyst til at træne.

Fitness kbh

Kostplan

Du får en træner på din side i kampen og det er en træner med mange års erfaring inden for kostvejledning.
Her får du god grundig information og opskrifter, men du får også de gode “Stald tips” der gør forskellen.

Styrketræning kbh

Vi er fleksible

Det er dig der er i fokus og hele forløbet tilpasses netop dine ønsker og mål – Vi træner når DU har tid

Hvem er Vi?

Hos Steel Box CPH har vi en anderledes tilgang til personlig træning – en tilgang du kun finder ganske få andre steder i Danmark.
Vi går All-in og har eget center særligt indrettet til effektiv 1:1 træning, hvor du ikke bliver forstyrret af 30 andre motionister eller skal ændrer i rytmen fordi alt er optaget.

Her er der fokus på dig og din træning, det giver langt mere effektiv træning og bedre resultater.
Vi har en holistisk tilgang til træningen og ved kost og styrketræning ikke er nok, hele mennesket skal være med – Vi ser derfor også på de udfordringer, der tidligere har forhindret dig i at nå dine mål.

 

Balleruå
Fitness træner

Teamet

Birger Hjelsborg er founder af Steel Box CPH, han har hele livet haft træning og motion som sin store passion – En passion der har affødt en lang liste af certifikater og medaljer inden for bl.a. styrketræning og karate.

Med over 8 års erfaring som erfaren personlig træner, har Birger høstet værdifuld viden fra mange mange forskellige klienter med en bred vifte af ønsker og mål.

Om du ønsker at blive generelt sundere, tabe dig mange kilo fedt, opbygge store muskler eller blive klar til politiprøven, så kender Birger den mest effektive vej, de mest effektive øvelser i kombination med den mest korrekte kostsammensætning.

Alle personlige trænere hos Steel Box CPH arbejder ud fra de erfaringer Birger har opnået gennem de sidste 25 år og du vil få samme træningsforløb sammen med en af de ansatte trænere vs  Birger.

Alt den viden han har opnået om kost, særlige typer af øvelser og hvordan kroppen reagerer i synergi, det vil du få ligegyldigt hvem du tilkobles i teamet hos Steelboxcph.

Og du kan være ganske rolig, Birger er med ind over alle kostplaner og træningsplaner, så han kan garanterer topkvalitet for ALLE klienter

 

træner Ballerup
instruktør til træning i kbh

Priser

Services

Kostplanlægning

træner styrketræning

Træn

Motiver

Personlig træningsplan

Vores tilgang

Mentalitet:  Hos Steeel Box CPH arbejder vi ikke kun med træning af din krop, vi arbejder også med din mentale tilstand. Vi hjælper dig med motivationen ved at vise dig nye øvelser, nye lækre kaloriefattige retter og vi venter på din i centeret hver gang

Fællesskab og nærvær: Vi venter på du kommer hver gang og vi glæder og meget til at se dig.
Om du vil træne alene med din egen personlige træner eller i fællesskab f.eks. med din samlever eller børn, ja så fællesskabet vigtigt for os.

Træningsdosering: Hos os bliver du ikke presset ud over dine grænser, så du ikke kan gå 3 dage efter et besøg – Det skal være så du føler dig godt tilpas, bliver udfordret og får sved på panden, men det skal ikke være ubehageligt og bodybuilder-agtigt.
Vi tilpasser træningsplanen, så den passer til den grundform du har og det du gerne vil opnå.

personlig træningscenter i København C