Mød teamet

Birger Hjelsborg

Grundlægger af Steel box CPH

Mit navn er Birger Hejlsborg og jeg er en nærværende personligtræner, som møder mine klienter i øjenhøjde og skræddersyer alle forløb ud fra den enkeltes drømme, mål og udfordringer. Med 25 års erfaring under bæltet og udmærkelser inden for b.la. styrketræning, crossfit og bodybuilding, er jeg en alsidig personlig træner med bred erfaring indenfor en lang række træningsdiscipliner.

Du vil derfor kunne forvente en træning, der er skræddersyet til at udfordre dig, så du når dine mål – samtidig med at vi sørger for, du synes træningen er sjov og spændende.

Et forløb hos mig tager altid udgangspunkt i dig og dine mål. Uanset hvad dine drømme er, vil jeg vil være din solide støtte hele vejen igennem.

Jeg planlægger altid din træning efter dine ønsker og kalender, og tilpasser træningen til din dagsform. Så er du garanteret en god træning – hver gang.

personlig træner bodybuilding

Lasse Holm

Lidt om Lasse:

Allerede som 16 årig var Lasse en velkendt gæst i det lokale fitnesscenter, hvor styrketræningen blev kombineret med fodbold.

Interessen for kost var allerede veltrimmet hjemmefra, hvor mor og søster var helsefreaks og med på bølgen.

Interessen for kost og bodybuilding tog fat i årene omkring 20èrne, hvor der blev nørdet kostplaner og indhentet viden, som blev afprøvet på egen krop.

Lasse har de sidste 5 år haft særlig interesse for Crossfit, som han træner 2 – 3 timer om dagen, stort set hele ugen.

Uddannelsen som personlig træner er kombineret med KettelBell kursus og kursus inden for funktionel træning.

Du får med andre ord en dygtig personlig træner, der har været rundt omkring mange forskellige typer af træningsformer, så han kan kombinerer det bedste fra de forskellige type af træning og give dig de mest effektive øvelser i et balanceret program.

 

Louise Maria Hansen

 

Tlf: 31713089

Mail: info@louisemaria.dk

Hjemmeside:  https://www.louisemaria.dk

Lidt om Louise: Mit navn er Louise. Jeg er uddannet ergoterapeut med en kandidat i sundhedsfremme, sundhedsstrategier og psykologi. Jeg har kørt diverse forløb herunder MAMA forløb i CrossFit Roskilde. Samtidig er jeg ledende træner i en MotionsCafé for personer med psykiske udfordringer. Det jeg brænder for, er at skabe velvære og positive træningsoplevelser hvor fokus nødvendigvis ikke er på badevægten men er på glæden og de positive effekter ved bevægelse. Jeg forstår kroppen og guider til en fornuftig (gen-)opbygning af kroppen. Jeg underviser i funktionel træning samt CrossFit.

Træningsmetoder: Mine træningsmetoder spænder bredt, men sved på panden og en følelse af at have brugt hele kroppen er hvad jeg stiler efter.

personlig fitnesstræner

Tre hurtige om Birger

01

Mentalitet

Den træningsform, som jeg underviser i, lægger meget vægt på, at den mentale del også skal være med, så motivationen plejes og holdes ved lige

02

Træning og bevægelse

Træning og bevægelse fascinerer mig og jeg har derfor en meget lang liste af certifikater og workshops på mit CV. bl.a. Advanced Nutrition – med Umahro Cadogan & Anders Nedergaard og Mobility (Kontorskulder | Ondt I Ryggen | Kropsholdning)

03

25 år med træning

Jeg har trænet i næsten 25 år, hovedsageligt med vægte i forskellige kategorier. Men da alle former for sport bringer mig glæde, har jeg udover mine placeringer inden for bodybuilding, også opnået placeringer inden for andre sportsgrene. bl.a. crossfit og karate

Let's
GO

Kontakt Steel Box CPH

Send besked