Anmeldelser

Link to: Personlig trænerLink to: Funktionel træningLink to: Trænere i rødovre

Anmeldelser

Læs herunder anmeldelser fra vores tidligere og eksisterende klienter hos Steel Box Cph

Christina

Personlig træning

Min rejse I Steel Box Cph startede tilbage i september 2022 som en genert og tilbageholdende pige!

Mit udgangspunkt var primært vægttab og forhåbentlig finde noget glæde med holdtræning.

Jeg startede ud med personlig træning hos Lasse for at blive rustet til hold træningerne.

Der gik heldigvis ikke længe for kroppen og det mentale var klar til hold.

Siden der har jeg fundet glæden ved hold træning og går altid glad fra en træning i Steel Box.

Ved siden af udviklingen i træningen, har jeg haft samtaler med Birger om kost og den mentale del.

Dette har gjort en kæmpe forskel, da troen på mig selv og det generelle selvværd er vokset! Tallet på vægten er ikke længere den vigtigste faktor, men udviklingen som menneske og i træningen er blevet langt vigtigere for mig.

Birger og Lasse har og er den bedste støtte når det hele er hårdt, men også altid friske på nye målsætninger! Derudover har Steel Box Cph generelt et fantastisk trænerteam, som altid justerer til dagsformen og det individuelle behov. På den måde er træningerne i Steel Box Cph altid en fest.

Halvandet år efter min start hos Steel Box Cph sidder jeg med en sundere krop, bedre selvværd, tør lave målsætninger, en personlig træner uddannelse, under uddannelse som kostvejleder og ikke mindst et fantastisk træningsfællesskab som rummer alle – uanset alder, niveau og baggrund. Derudover er den generte pige forvandlet til at være mere glad og udadvendt.

Jeg har flere mål for 2024, og jeg er sikker på det lykkes med den fantastiske opbakning fra Steel Box Cph – både fra trænere og de andre medlemmer! Fortæller Christina

Tine

Personlig træning

anmeldelse af personlig træner

Steel Box Cph blev rammen om min rejse fra kraftig overvægt, smerter og svært ved at bevæge mig, til nu mit livs form i en alder af 50+. Birger blev min makker på rejsen, som krævede rigtig meget støtte. Og den støtte får man i Steel Box Cph. Det er intet mindre en fantastisk!

Nu er min krop stærk og sund – og kan en masse sjove og seje ting, som jeg aldrig i min vildeste fantasi havde forestillet mig muligt.

Du kan møde op i Steel Box Cph uanset niveau, du kan være møg træt eller fyldt med energi. Du går ALTID derfra med en god følelse, for trænerne er dygtige til at se hvad du kan og formår – og til skubbe på de rigtige tidspunkter. Fællestræningerne er sjove, og folk på holdene hjælpsomme og hyggelige at træne sammen med.

Desværre er der kun syv dage om ugen. Jeg kunne godt bruge lidt flere, så jeg kunne nå at være med til endnu mere sjov træning i Steel Box Cph!” Fortæller Tine

Jeg tabte 28 kg på 7 mdr – og det var sjovt

Det Steel Box Cph kan er at gøre træning sjov og hele tiden tilpasse det til hvor jeg er både mentalt og fysisk. På 7 mdr tabte jeg 28 kg og fik humør og gnisten tilbage. Det kan jeg aldrig takke ham nok for. Kærligheden jeg har til træning nu troede jeg virkelig aldrig jeg ville få, men den er kommet for at blive.

Mille

Resultater og super træning

elsker det. Der er plads til alle uanset form og alder, og alle får individuel og fantastisk vejledning og personlige udfordringer.
Dejligt uformelt sted med skønne mennesker og en behagelig stemning.
En klar anbefaling, hvis man vil lære om sin krop, udviklingen af muskler og se resultater.

Louise

Seriøs professionelt tilpasset træning

Seriøs professionelt tilpasset træning. Man føler sig mødt og meget velkommen. Et sted man bliver glad for at være.

Karin